![]() |
|
|
#411 |
|
Luka Baule Lokacija: Cavtat
|
Odg: Najdraži vokalisti?!
Warrel Dane
Mikael Akerfeldt Russell Allen - slušam dosta Symphony X-a u zadnje vrijeme,pa se navukao ![]() Rob Halford - Metal God (što se drugo ima za reći )Ronnie James Dio -Bog(Dio na talijanskom znači Bog )Ime teme je Najdraži vokalisti -ovo je samo moje mišljenje o ovim pjevačima,iako je izneseno kao činjenica ![]() ![]() .
|
|
|
|
|
|
#412 |
|
Dob: 22
|
uf da, Warrel Dane..od relativno mlađih metal bendova warrel je sigurno u vrhu što se tiče vokala.moćan glas,originalan,ima smisao za brutalno proderat i onda refren melodični smislit,to mi se i najviše sviđa kod nevermorea.no,onima koji vole onako "lijepo pjevanje" neće se svidjet
|
|
|
#413 | |
|
Frane iz Omiša Lokacija: Omiš
|
Citiraj:
|
|
|
|
#414 |
|
|
|
|
|
#415 |
|
siniša bradić Lokacija: rijeka
|
Definitivno "stara garda" pjevača :
Halford - "tatica" visokih nota ![]() Coverdale - možda najljepša boja glasa... Dickinson - jedinstven (kao i ostali na popisu),emocije,energija itd. ![]() Dio - tip ima 68g i onakvu kontrolu glasa,piano visina,tonovi s punim glasom prepuni energije Geoff Tate - po mom skromnom sudu,tehnički najvještiji od navedenih i posebna boja Eric Adams - prekrasna boja i visine.a tek vrisak
|
|
|
|
|
|
#416 |
|
... Lokacija: Zagreb
|
Ajme bitke i rata na ovom topicu, al' jedno je sigurno necromanser LandAllen jedni od najboljih; ali - daleko_od/nikako najbolji
Last edited by waxlrose; 30-07-2010 at 00:06. |
|
|
|
|
|
#417 |
|
Marijan Lokacija: Opatija
Dob: 33
|
Re: Odg: Najdraži vokalisti?!
Zivio threadcromancy. :p
Al kad smo vec ovdje... Vrijeme neumoljivo tece, i meni omiljeni vokali sve vise i vise odlaze... Ronnie James Dio, Freddie Mercury, Bing Crosby, Pavarotti... Od zivucih, Dickinson se ni u snu ne da, dok Tom Jones malo posustaje ali jos ide dalje. A i Bocelli je ostario... |
|
|
|
|
|
#418 |
|
Iva Lolić Lokacija: Rijeka
|
John Lydon (vjerojatno jer obozavam Pistolse, ali ima mi savrsen glas za tu vrstu muzike), isto kao i Joe Strummer (The Clash)... Kurt Cobain, Axl Rose, Vince Neil (Motley Crue).
|
|
|
|
|
|
#419 | |
|
|
Citiraj:
|
|
|
|
#420 |
|
... Lokacija: Zagreb
|
Ovo ti je malo žešči bezobrazluk momak a ja moram branit raciju.
Dečko poštujem te jer te donekle poznajem pa te ne mislim spuštat tamo gdje ti je mjesto al' da ti meni u mom području držiš predavanja e pa čekaj malo, to si na svoj respekt ne dopuštam; bavim se proučavanjem ekstremnih i konkretno 'jačih' [Power/Prog/Death] vokalnih tehnika i imam dobar temelj da analiziram dotičnu gospodu za razliku od pukih sobnih slušača jer sam i nemali broj njihova materijala(npr. debut, Aeronautics, MK II barem po 3 stvari) prenio na vlastitu praksu (s izuzetkom Allena, kojeg pjevački nije problem analizirat i tehnički integrirat kad jednom proučiš tehniku starog 'norveškog' veterana) zato ja imam tlo pod nogama a ti ono što umišljaš gubiš u ovakvim pokušajima bez pokrića... osim toga ne spuštam se na tvoj nivo pa prekidam 'ko razumna osoba a te spike moj tata je jači od tvog ostavi onima koji ih žvaču. Ja kad sam dao onu izjavu "kompetentni", pokušao sam ti objasnit da je jedno slušateljska preferenca a drugo tehnička i jedina stvarna utvrda argumentu kad je do ovakvih rasprava :P, uzemlji taj jezik preglasan si a pretih i step outside of the box u svakom smislu. Last edited by waxlrose; 27-08-2010 at 20:29. |
|
|
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|