![]() |
|
|
#11 |
|
|
Re: Molim za savjet i mišljenje (kontrabas)
kao prvo apsolutno je krivo da ucenje klasike u glazbenoj skoli je nepovezano sa svime ostalim tj. drugim vrstama glazbe
ako te zanima jazz apsolutno ti je korisno ako ne i nuzno to znanje prvenstveno zbog intonacije a i samog razumjevanja teorije naravno. svrha sviranja etide jest kvalitetno upoznavanje sa hvataljkom te razvijanje pravilne tehnike, a nota za solo sviranje ima u koju glazbenu ides? |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Domagoj Lokacija: koprivnica
Dob: 16
|
Odg: Re: Molim za savjet i mišljenje (kontrabas)
Citiraj:
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Andrej Vukelic Lokacija: Zagreb
Dob: 26
|
Odg: Re: Molim za savjet i mišljenje (kontrabas)
Citiraj:
|
|
|
|
#14 | |
|
Goran Kanceljak Lokacija: Zagreb
Dob: 37
|
Odg: Molim za savjet i mišljenje (kontrabas)
Citiraj:
Profesor Mario Ivelja, predaje u ZG u GŠ Zlatka Balokovića; izvanredan i aktivan kontrabasist; nije mi predavao ali sam svirao s njim u orkestru i mislim da je jako dobar pedagog. Sretno! |
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Gustav Barišin Lokacija: Zagreb
|
ja idem kod Ivelje odlican profesor
|
|
|
#16 |
|
Domagoj Lokacija: koprivnica
Dob: 16
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
|
Vadim ovaj post iz zaborava samo da javim da prodajem svoj kontrabas.
Pouzdan, star, a takve se svijecom trazi. Otprilike ovako zvuci i izgleda: Ostale detalje vidi u oglasniku. Ako netko zeli probati, slobodno navrnite, ali prije nazvati na 01 2333572, 099 7417412. Neozbiljni i nadobudni dobrodosli. Razlog prodaje: preselio u mali stan i nemam vise prostora za kontrabas. Danko PS: Ne flejmati zbog reklame. Da trazim kontrabas, ova bi mi informacija puno znacila. Naci dobar rabljeni kontrabas je cista lutrija i zato mislim da je vazno za sve koji si hoce priustiti pristojan instrument za malo love - da ovo procitaju. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
mujo Lokacija: Dubrovnik
Dob: 17
|
strašno me trenutno zanima jazz zbog toga bi želio upisati glazbenu školu,čisto da svladam teoriju,da naučim note bla bla...sad me zanima moram li imati svoj kontrabas(doma),mogu li pratiti sve to bez kontrabasa na kojem bi vježbao?16.6. su prijave.ne znam da li se uopće mogu prijavit
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
mujo Lokacija: Dubrovnik
Dob: 17
|
upisao.jedva čekam
|
|
|
|
![]() |
| Opcije Teme | |
| Način Prikaza | |
|